Tips

De tips van Checkmate!

DESIGNER OUTLET ROERMOND

Designer Outlet Roermond is een paradijs voor iedereen die graag een dagje shopt: met maar liefst 150 winkels en 200 designermerken tegen kortingen die oplopen tot 70%, bieden zij voor ieder wat wils. Van beeldbepalende modemerken zoals Prada, Gucci, Armani, Burberry en Moncler tot en met sportlabels, zoals Puma, Reebok, Asics, Nike en Adidas, en gangbare merken, zoals Guess, Diesel, Superdry en Desigual. De mooie locatie ligt op 3 minuten loopafstand van het centrum van het historische centrum van Roermond. Met cafés en restaurants, kinderspeelhoek, goedkoop parkeren en meer bieden zij bovendien een hoop extra services. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden.

http://www.mcarthurglen.com/nl/designer-outlet-roermondStadsweide 2, 6041 TD Roermond

Aeve Choppe

Hou je van (Limburgse) gezelligheid en een drankje? Dan zit je bij ons goed! In ons ‘licht-bruine’ café kun je terecht voor beide!
Uit onze tap stroomt het bier waar Limburg trots op is; Brand! Daarbij bieden we ook Brand Up en Brand Weizen van de tap. Voor de liefhebber is er ook Amstel verkrijgbaar van de tap. Daarnaast hebben we een ‘wisseltap’ waar we regelmatig een ander speciaal biertje opzetten!

http://www.aevechoppe.nlZwartbroekstraat 15, 6041 JL, Roermond