Bed and Breakfast (B&B) Check Mate Roermond

Covid-19 Update

Lieve gasten,

ook wij zijn getroffen door de harde werkelijkheid van het Corona virus en missen het verwelkomen van onze gasten enorm!

We zijn echter wel boekbaar, voor nu, of eventueel later in het jaar wanneer alles hopelijk weer wat rustiger is.

Zolang het nodig is, houden wij ons aan de ‘1.5 meter’ regel. We houden hier ook rekening mee tijdens het ontbijt, indien wenselijk kunnen wij echter ook het ontbijt op uw kamer serveren.
Verder zorgen we ook voor het extra regelmatig desinfecteren van trapleuning, klinken etc.

Wanneer u onze mooie stad weer wenst te bezoeken en een overnachting bij ons wenst, kunt u dit via deze website, e-mail of telefonisch reserveren. Ook zijn wij bereikbaar voor al uw vragen!
Tijdelijk ontvangt u bij uw reservering via onze website of telefonisch, een RoerMOND presentje cadeau!

Wij hopen u graag te verwelkomen in onze B&B!

*********************************************************************************************************************

 

Bed and Breakfast (B&B) Check Mate Roermond ligt naast café Aeve Choppe en op 5 minuten loopafstand van het centraal station en het Designer Outlet Roermond. Wij beschikken over accommodatie met gratis WiFi.

Parkeergelegenheid is mogelijk tegen betaling (op aanvraag!)

Dagelijks serveren wij een uitgebreid ontbijt (inbegrepen in de kamerprijs), zowel continentaal als Engels. In het naastgelegen café kunt u terecht voor een glaasje wijn en een borrelhapje.

Vrienden/vriendinnen weekend? Of vrijgezellenfeest? Het is ook mogelijk onze gehele B&B te huren, exclusief voor uw gezelschap! Neem contact met ons op voor meer informatie!